Spaanse les

   Spaans voor beginners

¡Bienvenido! Welkom.

Taalbureau Tekstover geeft Spaanse les aan iedereen die zich de beginselen van het Spaans eigen wil maken. Voor middelbare scholieren met Spaans in het lespakket is bijles en huiswerkbegeleiding mogelijk.

Spaanse les voor beginners

Ga je binnenkort naar een Spaanstalig land voor vakantie, werk of studie, maar ben je het Spaans nog niet machtig? Heb je altijd al Spaans willen leren, maar is het er nog nooit van gekomen? Dan is dit een goed moment om te beginnen met Spaanse les.

Tijdens de lessen maak je kennis met de basisregels van de Spaanse grammatica, breid je je woordenschat uit en oefen je met eenvoudige, korte Spaanse teksten. Zodoende leer je al snel alledaagse gesprekjes in het Spaans te voeren. Bijvoorbeeld kennismaken, afspraken maken, praten over je werk of hobby’s, reizen, het weer, eten en drinken, enz.

Je kunt bij taalbureau Tekstover terecht voor privéles of lessen in kleine groepjes (2-5 personen). Afhankelijk van je individuele leerdoelen werken we aan de hand van bestaand lesmateriaal, zoals ‘Español en marcha 1, curso de español como lengua extranjera’, ‘Caminos 1’ en/of ‘OpSTAP Spaans’. Er kan ook een aangepast lesprogramma samengesteld worden. We werken toe naar taalniveau A1 en A2 (beginners) en B1 (half gevorderd).

Korte beginnerscursus Spaans

Regelmatig starten er korte beginnerscursussen van 8 lessen om in korte tijd het hoognodige te leren. Neem contact op met taalbureau Tekstover om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles en huiswerkbegeleiding Spaans voor middelbare scholieren

Heb je Spaans in je vakkenpakket, maar kost het je moeite het tempo op school bij te houden? Vind je het lastig de grammatica onder de knie te krijgen of heb je andere vragen waar je steeds tegenaan loopt? Met de hulp van taalbureau Tekstover krijg je (weer) plezier in het lezen, schrijven en spreken van deze mooie wereldtaal.

Wanneer

De lessen zijn in overleg mogelijk op door de weekse dagen, zowel overdag als ‘s avonds.

Waar

De leslocatie is in Berg en Dal (bij Nijmegen), maar les aan huis is ook mogelijk (alleen ’s avonds). Hiervoor wordt € 0,50 per kilometer reis-/servicekosten in rekening gebracht.

Kosten (inclusief lesmateriaal)

privéles 60 minuten: 35 euro

privéles 90 minuten: 45 euro

groepsles 2-5 personen, 60 minuten: 20 euro per persoon

groepsles 2-5 personen, 90 minuten: 25 euro per persoon

korte cursus 2-5 personen, 60 minuten, 8 lessen: 150 euro per persoon

korte cursus 2-5 personen, 90 minuten, 8 lessen: 215 euro per persoon

Aanmelden

Aanmelden voor Spaanse les kan telefonisch op 06 1070 9191 of per e-mail: info@tekstover.nl.

Vermeld bij aanmelding via e-mail je naam, adres, telefoonnummer, het gewenste tijdstip en het soort les. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

¡Hasta pronto! Tot snel.

 

Algemene voorwaarden Spaanse les bij taalbureau Tekstover.